De Soul Voice® methode

Soul Voice® is een krachtige, effectieve, geaarde en diepgaande methode voor stemtherapie, sound healing, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat sounden niet alleen ontzettend leuk is, maar – voor mij – ook de meest effectieve manier om je gedachten tot rust te brengen, (oude) emoties los te laten en daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Overtuigingen die niet alleen je waarneming van de werkelijkheid kleuren, maar ook werken als een magneet waarmee je ervaringen aantrekt die je (onbewuste) overtuigingen bevestigen.

Met sounden bedoel ik: met je stem klank geven aan dat wat er in je leeft. Dat kunnen harmonieuze, maar ook dissonante klanken zijn. Het klinkt dus niet altijd even mooi, maar geeft wel altijd nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven. Op basis van haar jarenlange ervaring met ademwerk, stemwerk, lichaamswerk, energiewerk en dramatherapie heeft zij de Soul Voice®-methode ontwikkeld.

Soul Voice® is een krachtige, effectieve, geaarde en diepgaande methode voor stemtherapie, sound healing, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Een prettige bij-effect van deze methode is dat je gaandeweg veel vrijer wordt in je zelfexpressie en het gebruik van je stem. Beetje bij beetje ontdek je niet alleen de helende, maar ook de creatieve kracht van je authentieke stem.

Programma

Je kunt kennis maken met de Soul Voice®-methode door een individuele sessie te boeken of je in te schrijven voor de 2-daagse Soul Voice® Introductieworkshop. Krijg je de smaak van het stemwerk te pakken? Dan is het mogelijk om je verder in deze methode te verdiepen door de 5-daagse Soul Voice® Advanced Sound Initiation te volgen.

Individuele Soul Voice® sessies

Een individuele Soul Voice® sessie begint met een coachingsgesprek om helder krijgen met welk thema je wilt werken en op welke plaats in je lichaam dit thema verankerd is. Daarna begeleid ik je bij het zelf klank geven aan wat er in je leeft en/of ontvang je een sound healing. Na afloop ontvang je huiswerk om dat wat je tijdens de sessie ervaren hebt in je dagelijkse leven te integreren. Lees meer.

2-daagse Soul Voice® introductie workshop

In deze workshop maak je diepgaand kennis met de Soul Voice®-methode. Met een serie relatief eenvoudige oefeningen ontdek en bevrijd je stap voor stap het plezier en de helende kracht van je authentieke stem. Je vergroot je luistervaardigheden en wordt vrijer in het gebruik van je spreek- en zangstem. Bovendien leer je boventonen zingen en hoe je jezelf een eenvoudige sound healing kunt geven. Lees meer.

5-daagse Soul Voice® Advanced Sound Initiation

Heb je de smaak van het stemwerk te pakken? Wil je jouw unieke potentieel en authentieke vorm van zelfexpressie verder ontdekken en bevrijden? Wil je leren hoe je anderen een sound healing kunt geven? En ben je er klaar voor om in een veilige bedding diep in jezelf te duiken? Dan is deze grondige en gestructureerde training jou op het lijf geschreven! Lees meer.

Soul Voice® Practitioners Certification Programma

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als stemtherapeut en sound healer? Dan kun je na het volgen van de Soul Voice® 5-daagse deelnemen aan het 2-jarige Soul Voice® Practitioners Certification Program. Deze wordt eens in de twee jaar door Karina Schelde in Europa gegeven.