MIJN AANBOD

Ik lever graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daartoe bied ik o.a. individuele coaching, Soul Voice(r) sessies, opstellingen en diverse workshops en evenementen.

Individuele coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en met de inzichten en tools die ik in de loop van de tijd verzameld heb, kan ik je als coach ondersteunen bij vragen rondom de volgende thema’s:

  • van Burn-Out naar Heelheid
  • Van Geldtekort naar Overvloed
  • Liefdevolle relaties
  • Zelfstandig Ondernemerschap en Gemeenschapsvorming
  • Door de Rouw na een Groot Verlies
  • Vrije Stem-expressie
  • Authentiek Man Zijn

Tijdens coachingstrajecten maak ik – naast mijn ervaring als Soul Voice Practitioner en begeleider van familie-opstellingen – vaak ook gebruik van mijn ervaring met Energetische Meditatie, The Work van Byron Katie, de helende kracht van Bach Bloesem Remedies en Etherische oliën van dōTERRA.

Ik ben gespecialiseerd in de coaching van mannen, maar coach ook vrouwen. Vrouwen die vragen hebben rondom hun vrouwelijke seksualiteit verwijs ik graag door naar mijn vrouw Joyce Hellendoorn. Zij is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen.

Soul Voice®-sessies en workshops

Soul Voice® is de meest diepgaande methode waarmee ik in individuele sessies met je kan werken. Wil je nader kennis maken met de Soul Voice® methode of je er verder in verdiepen? Dan adviseer ik je om deel te nemen aan de 2-daagse Soul Voice® introductie workshop. Deze wordt o.a. door mijn vrouw Joyce Hellendoorn gegeven. Daarbij wordt ze regelmatig door mij geassisteerd. Actuele data vind je in de agenda.

Opstellingen

Ongeveer 1 x per maand organiseer ik een workshop met opstellingen. Tijdens zo’n workshop werken we met de persoonlijke vragen die deelnemers inbrengen. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn op het gebied van gezondheid, de relatie met je partner, kind(eren) of ouders of werk en inkomen. Alle deelnemers kunnen in elkaars opstelling de rol van representant op zich nemen. Je kunt ook zonder vraag, maar alleen als representant aan een workshop met opstellingen deelnemen. Actuele data vind je in de agenda.

Lezingen & dagworkshops: Het Pad van de Wildeman

Vooruitlopend op de uitgave van mijn boek over Het Pad van de Wildeman verzorg ik lezingen en dagworkshops over deze gids voor de avontuurlijke reis naar binnen. Lees meer.

Jaartraining: Het Pad van de Wilde Ziel

In de jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel komt alles samen wat mijn vrouw Joyce Hellendoorn en ik de laatste twintig jaar aan kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In deze training kun jij een jaar lang met de natuurlijke stroom van het leven mee jezelf ontwikkelen. We bestuderen de ontwikkelingsprocessen in de natuur, gebruiken deze als spiegel voor de transformatieprocessen in onze binnen- en buitenwereld en stimuleren onze eigen innerlijke ontwikkeling door als het ware mee te liften op de energie van de jaarcyclus en oefeningen te doen die daarbij aansluiten. Daarbij maken we natuurlijk ook gebruik van onze ervaring met opstellingen en de Soul Voice-methode! Lees meer.

Midwinter retraite: Drie Dagen in het Donker

Deze midwinter retraite is de eerste van 8 verdiepende workshops/evenementen die aansluiten bij de trainingsdagen van de jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel. Tijdens de drie donkerste dagen van het jaar nodigen we je uit om letterlijk het donker in te gaan. Lees meer.

Workshops en evenementen voor jongens en mannen

Speciaal voor jongens en mannen organiseer ik samen met anderen Kamp Wildeman en Free Man. Vanuit Coöperatie Wildeman bieden we daarnaast een vader zoon weekend aan.