MIJN AANBOD

Ik lever graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daartoe bied ik o.a. individuele coaching-sessies, opstellingen en diverse workshops en evenementen.

Gezondheidscoaching op basis van de GNM

De Vijf Biologische Natuurwetten uit de German New Medicine (GNM) geven een revolutionaire nieuwe kijk op ziekte en gezondheid. Wat in de gangbare geneeskunde (zinloze, toevallig voorkomende) ‘ziektes’ worden genoemd, zijn volgens de GNM (voorspelbare) symptomen van een Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (ZBS) die door (her-triggering van) biologische conflictschokken gestart wordt. Is het biologische conflict eenmaal opgelost, dan herstelt het lichaam zich vanzelf. Door de symptomen die jij ervaart te vergelijken met Het Kompas van de German New Medicine brengen we in beeld in welke fase van welk ZBS jouw lichaam zich bevindt en wat er eventueel wenselijk en mogelijk is om het zelf-helend vermogen van je lichaam te ondersteunen. Lees meer over gezondheidscoaching op basis van de GNM.

Individuele lichaamsgerichte coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en met de inzichten en tools die ik in de loop van de tijd verzameld heb, kan ik je als coach ondersteunen bij vragen rondom de volgende thema’s:

  • van Burn-Out naar Heelheid
  • Van Geldtekort naar Overvloed
  • Liefdevolle relaties
  • Zelfstandig Ondernemerschap en Gemeenschapsvorming
  • Door de Rouw na een Groot Verlies
  • Vrije Stem-expressie
  • Authentiek Man Zijn

Lees meer over individuele lichaamsgerichte coaching.

Opstellingen

Ongeveer 1 x per maand organiseer ik een workshop met opstellingen. Tijdens zo’n workshop werken we met de persoonlijke vragen die deelnemers inbrengen. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn op het gebied van gezondheid, de relatie met je partner, kind(eren) of ouders of werk en inkomen. Alle deelnemers kunnen in elkaars opstelling de rol van representant op zich nemen. Je kunt ook zonder vraag, maar alleen als representant aan een workshop met opstellingen deelnemen. Lees meer over familie-opstellingen.

Opleiding familie-opstellingen en systemisch werk

In 2022 ben ik begonnen met het geven van een 1,5-jarige opleiding in het begeleiden van familie-opstellingen en systemisch werk. De start van de volgende editie van deze opleiding staat in september 2023 gepland. Lees meer over de opleiding familie-opstellingen en systemisch werk.

4-daagse training Het Pad van de Wildeman

Vooruitlopend op de uitgave van mijn boek over De Roep van de Wildeman, heb ik een 4-daagse training voor mannen ontwikkeld waar Het Pad van de Wildeman als een rode draad doorheen loopt. Lees meer over deze training voor mannen.

Overige workshops en evenementen voor jongens en mannen

Speciaal voor jongens en mannen organiseer ik bovendien Kamp Wildeman. Vanuit Mannenhart bieden we daarnaast het Free Man Festival, een Vader Zoon weekend en het Making of Men initiatieweekend voor jonge mannen aan.