MIJN AANBOD

Ik lever graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daartoe bied ik o.a. individuele coaching-sessies, opstellingen en diverse workshops en evenementen.

Individuele coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en met de inzichten en tools die ik in de loop van de tijd verzameld heb, kan ik je als coach ondersteunen bij vragen rondom de volgende thema’s:

  • van Burn-Out naar Heelheid
  • Van Geldtekort naar Overvloed
  • Liefdevolle relaties
  • Zelfstandig Ondernemerschap en Gemeenschapsvorming
  • Door de Rouw na een Groot Verlies
  • Vrije Stem-expressie
  • Authentiek Man Zijn

Tijdens coachingstrajecten maak ik – naast mijn ervaring met familie-opstellingen en de Soul Voice® methode – vaak ook gebruik van mijn ervaring met Energetische Meditatie, The Work van Byron Katie, de helende kracht van Bach Bloesem Remedies en Etherische oliën van dōTERRA.

Ik ben gespecialiseerd in de coaching van mannen, maar coach ook vrouwen. Vrouwen die vragen hebben rondom hun vrouwelijke seksualiteit verwijs ik graag door naar mijn vrouw Joyce Hellendoorn. Zij is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen.

Opstellingen

Ongeveer 1 x per maand organiseer ik een workshop met opstellingen. Tijdens zo’n workshop werken we met de persoonlijke vragen die deelnemers inbrengen. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn op het gebied van gezondheid, de relatie met je partner, kind(eren) of ouders of werk en inkomen. Alle deelnemers kunnen in elkaars opstelling de rol van representant op zich nemen. Je kunt ook zonder vraag, maar alleen als representant aan een workshop met opstellingen deelnemen. Actuele data vind je in de agenda.

Lezingen & dagworkshops: Het Pad van de Wildeman

Vooruitlopend op de uitgave van mijn boek over Het Pad van de Wildeman verzorg ik lezingen en dagworkshops over deze gids voor de avontuurlijke reis naar binnen. Lees meer.

Midwinter retraite: Drie Dagen in het Donker

Deze midwinter retraite is de eerste van 8 verdiepende workshops/evenementen die aansluiten bij de trainingsdagen van de jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel. Tijdens de drie donkerste dagen van het jaar nodigen we je uit om letterlijk het donker in te gaan. Lees meer.

Workshops en evenementen voor jongens en mannen

Speciaal voor jongens en mannen organiseer ik samen met anderen Kamp Wildeman en het Free Man Festival. Vanuit Coöperatie Wildeman bieden we daarnaast een vader zoon weekend aan.