MIJN AANBOD

Ik lever graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daartoe bied ik o.a. individuele coaching-sessies, opstellingen en diverse workshops en evenementen.

Individuele coaching

Vanuit mijn eigen levenservaring en met de inzichten en tools die ik in de loop van de tijd verzameld heb, kan ik je als coach ondersteunen bij vragen rondom de volgende thema’s:

  • van Burn-Out naar Heelheid
  • Van Geldtekort naar Overvloed
  • Liefdevolle relaties
  • Zelfstandig Ondernemerschap en Gemeenschapsvorming
  • Door de Rouw na een Groot Verlies
  • Vrije Stem-expressie
  • Authentiek Man Zijn

Tijdens coachingstrajecten maak ik – naast mijn ervaring met familie-opstellingen en lichaamsgericht adem- en stem-werk – vaak ook gebruik van mijn ervaring met Energetische Meditatie, The Work van Byron Katie, inzichten in de vijf biologische wetten uit de Nieuwe Germaanse Geneeskunde, de helende kracht van Bach Bloesem Remedies en Etherische oliën van dōTERRA.

Ik ben gespecialiseerd in de coaching van mannen, maar coach ook vrouwen. Vrouwen die vragen hebben rondom hun vrouwelijke seksualiteit verwijs ik graag door naar mijn vrouw Joyce Hellendoorn. Zij is gespecialiseerd in de coaching van vrouwen.

Opstellingen

Ongeveer 1 x per maand organiseer ik een workshop met opstellingen. Tijdens zo’n workshop werken we met de persoonlijke vragen die deelnemers inbrengen. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn op het gebied van gezondheid, de relatie met je partner, kind(eren) of ouders of werk en inkomen. Alle deelnemers kunnen in elkaars opstelling de rol van representant op zich nemen. Je kunt ook zonder vraag, maar alleen als representant aan een workshop met opstellingen deelnemen. Actuele data vind je in de agenda.

Opleiding familie-opstellingen en systemisch werk

In 2022 ben ik begonnen met het geven van een 1,5-jarige opleiding in het begeleiden van familie-opstellingen en systemisch werk. De volgende editie van deze opleiding begint waarschijnlijk in september 2023.

4-daagse training Het Pad van de Wildeman

Vooruitlopend op de uitgave van mijn boek over De Roep van de Wildeman, heb ik een 4-daagse training voor mannen ontwikkeld waar Het Pad van de Wildeman als een rode draad doorheen loopt. Lees meer.

Workshops en evenementen voor jongens en mannen

Speciaal voor jongens en mannen organiseer ik samen met anderen Kamp Wildeman en het Free Man Festival. Vanuit Mannenhart bieden we daarnaast o.a. een Vader Zoon weekend en het Making of Men initiatieweekend voor jonge mannen aan.