cd Leef je droom!

“Wat een verhalen, wat een gevoel en kwetsbaarheid.Wat een mooie stem. Alles is met zo veel zorg en liefde gemaakt. De foto’s zijn prachtig. Vormgeving en henna tatoo; ook al zo bijzonder. Jouw spirituele ínsteek vind ik heel mooi. Net als bij Bram Vermeulen. Prachtige teksten. De hele cd geeft verbondenheid en liefde.” – Henriette Hemmink, journalist auteur.

Op de cd Leef je droom vind je 13 Nederlandstalige luisterliedjes en een toegift. De liedteksten zijn geïnspireerd op de Bach Bloesem Remedies. In elk liedje bezing ik één herkenbare negatieve gemoedstoestand, zoals dromerigheid, concrete angst, haat of heimwee naar de goede oude tijd. De toegift is het liedje “Rijk, gelukkig en gezond” dat we met mijn voormalige muziektheatergroep Van Lotje veel gespeeld hebben, maar nooit opgenomen. De winkeladviesprijs van deze cd is € 15,00.

Tracklist (tussen de haakjes de bijpassende Bach Bloesem Remedie)

1. Leef je droom (Clematis)
2. Wat zal ik doen? (Scleranthus)
3. Heimwee naar jou (Honeysuckle)
4. Geen commentaar (Mimulus)
5. De haat wil ook een lied (Holly)
6. Beter zo (Agrimony)
7. Altijd wat te zeuren (Beech)
8. Huil maar (Star of Bethlehem)
9. Bang! (Aspen)
10. Stilte voor de storm (Cherry Plum)
11. Vergeef me (Pine)
12. Bang om jou (Red Chestnut)
13. Aan een zijden draadje (Walnut)
Toegift
14. Rijk, gelukkig en gezond

Een bijzonder productie

De liedjes zijn opgenomen door Norbert Veel van NVG Sound te Liessel. Hij heeft een ProCéDé ontwikkeld, waarmee je de meest wezenlijke informatie van geluid – die niet in (lineaire) drukgolven, maar in de (niet lineaire) resonantiestructuur is opgeslagen – kunt vastleggen en overdragen. Om de helende kracht van de liedjes te versterken hebben we niet alleen mijn zang en gitaarspel opgeomen, maar ook de resonantiestructuur van de Bach Bloesem Remedies zelf. Dat is met menselijk oor niet hoorbaar, maar wanneer je de cd beluistert kun je het effect wel voelen.

Bij de cd zit een boekje van 28 pagina’s met alle liedteksten en prachtige foto’s van Zaza van Koningsbrugge. Bij het maken van de foto’s hebben we geprobeerd de positieve kwaliteit van de bloesem remedies in een beeld te vangen. Het geheel wordt omlijst door vormtekeningen van Marre Bouwhuis. In het maken van hennatatoeages heeft zij onlangs een nieuwe passie gevonden, die ze met jeugdig enthousiasme uitleeft.

Wilt u de album-cd Leef je droom bestellen?

Dat kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@arjanverschuur.nl. Vergeet bij uw bestelling a.u.b. niet uw naam- en adresgegevens te vermelden! U krijgt de cd of cd’s dan binnen twee weken thuisgestuurd, inclusief een factuur à € 18,00 per cd (€ 15 voor de cd en € 3 verzendkosten).