Individuele coaching

Ik ben een zeer ervaren reiziger op wat ik ‘De avontuurlijke reis naar binnen’ noem en sta voor je klaar om jou op jouw eigen innerlijke reis te begeleiden. 

Wat kun je tijdens een coaching-sessie verwachten?

Om te beginnen dat ik de tijd neem om me zowel uiterlijk als innerlijk op jou en je ontwikkelingsvraag af te stemmen.

Daarnaast dat ik een veilige bedding creëer waarin jij zelf op een veilige en effectieve manier in je persoonlijke en/of het collectieve onbewuste kunt afdalen om je bewust te worden van eventuele onderdrukte emoties en beperkende overtuigingen die daaraan gekoppeld zijn. En om deze innerlijk te transformeren.

Kernelementen in de manier waarop ik jou op jouw innerlijke reis begeleid zijn:

  • ontspanning
  • je aandacht naar binnen brengen
  • de positie van getuige innemen t.a.v. je gedachten, gevoelens, wils-impulsen en de fysieke sensaties in je lichaam
  • wat je voelt als fysieke sensaties in je lichaam ervaren
  • ondersteunende aanraking om dieper in je lichaam te kunnen voelen
  • gebruik maken van bewuste ademhaling en intuïtieve klank en beweging om oude emoties los te laten
  • de kracht van bewuste intentie om nieuwe overtuigingen te bekrachtigen
  • aandacht voor onbewuste identificaties of verstrikkingen met voorgaande leden uit je familiesysteem

In de praktijk blijkt het prettig en nuttig om een serie van 3 a 5 sessies te doen. De eerste sessie gebruiken we om op elkaar af te stemmen en de volgende sessies om meer de diepte in gaan.

Mijn eigen ervaring en deskundigheid

Tijdens de healing-opleiding die ik rond de eeuwwisseling bij het CICO in Utrecht volgde, maakte ik voor het eerst kennis met sound healing. Ik was al een jaar of 10 actief als liedjesschrijver en zanger, maar dit raakte een andere snaar bij me. Een diepere. Ik voelde dat met name de dissonante tonen die in sound healing gebruikt werden van alles bij me los maakte. Mijn interesse was gewekt. En in de jaren daarna gaf en volgde ik diverse workshops om de helende kracht van de stem verder te ontdekken. Na het overlijden van mijn eerste vrouw maakte ik kennis met Soul Voice®. Dat bleek voor mij een geweldige methode om mijn gedachten tot rust te brengen, de primaire emoties van het verlies en de verdrongen emoties uit mijn vroege kindertijd te doorvoelen en los te laten. En om allerlei beperkende overtuigingen die ik daar onbewust aan gekoppeld had te transformeren.

In 2015 nam ik het besluit om – ter aanvulling op mijn opleiding tot begeleider van familieopstellingen – ook de 2-jarige opleiding tot Soul Voice® Practitioner te volgen. Die heb ik medio 2018 afgerond. En na meer dan 40 sessies met collega’s uitgewisseld te hebben en daarnaast 40 sessies met cliënten en collega’s gedocumenteerd te hebben, ben ik sinds medio 2020 gecertificeerd Soul Voice® Practitioner.

Wil je als vrouw liever door een ervaren en deskundige vrouwelijke Soul Voice® Practitioner begeleid worden? Dan kan ik mijn vrouw Joyce Hellendoorn van harte bij je aanbevelen. Zij is in Nederland een pionier op het gebied van vrouwenwerk en naast gecertificeerd Soul Voice® Practitioner tevens gecertificeerd Soul Voice® Teacher.

Feedback van clienten

Ik moest wel even wennen aan de methode van ‘sounden’ en een innerlijke weerstand in mezelf overwinnen. Maar Arjan biedt met zijn coachende vragen en respectvolle houding de juiste bedding en het vertrouwen om te durven loslaten en te laten gebeuren wat door het lichaam gedaan wil worden. Hij houdt de lijn vast  en werkt met zijn vragen en wijze van begeleiding door tot op de essentie waardoor diepgaande transformatie tot stand komt.” – Lea Adriaans.

“In het tweede deel van de sessie voelde ik me als een gorilla die zijn territorium verdedigt. Ik was verrast door de instinctieve kracht die ik daarbij voelde. Het was zo’n opluchting om dat te laten gebeuren. Ik ben er erg dankbaar voor.” – Jan

“Het was een diepe en intense ervaring. Toen ik op mijn rug lag, maakte ik echt contact met mijn doodsangst, de angst om levend begraven te worden. Het was goed dat je me zo stevig vast hield. Ik had je mannelijke kracht, je helderheid en je provocatie echt nodig.” – Diekus

Investering

De kosten bedragen € 120 exclusief 21% BTW / € 145,20 inclusief 21% BTW voor een sessie van gemiddeld 1,5 uur. Ofwel € 80 exclusief 21% BTW / 96,80 inclusief 21% BTW per uur.

Datum en plaats

In overleg plannen we een datum en tijdstip. De sessies vinden plaats in onze praktijkruimte op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1 te Neede.

Klik hier om een afspraak met me te maken.