Systemic Sound Healing op de Ruggengraat

De ruggengraat is de centrale as van ons skelet en geeft ons lichaam stevigheid en flexibiliteit. Via het centrale zenuwstelsel, dat door onze ruggengraat loopt, is heel ons lichaam met onze hersenen verbonden. Op energetisch niveau zijn we via onze ruggenwervels verbonden met de energie van onze voorouders. In onze wervelkolom kunnen we dan ook diepliggende beperkende overtuigingen en (oer)oude emotionele blokkades tegen komen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Dolfijnen laten ons zien hoe belangrijk het is om onze ruggengraat in beweging te brengen, zodat de levensenergie vrij langs onze wervelkolom omhoog en omlaag kan stromen. Bij veel mensen is deze energiestroom op één of meer plaatsen in de ruggengraat gestagneerd. Het doel van deze workshop is om blokkades op de ruggengraat los te laten, zodat de levensenergie weer vrij langs onze wervelkolom kan stromen. Daartoe experimenteren we in deze workshop met een combinatie van systemisch werk (opstellingen) en sound healing (stemwerk), door ons Systemic Sound Healing genoemd.

 

Programma

De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom.

We beginnen de workshop met diverse oefeningen om onze ruggengraat te rekken en te strekken en om adem, klank en beweging in onze wervelkolom te brengen. Tijdens deze oefeningen zal voelbaar worden op welke plaatsen in je ruggengraat de levensenergie wel en niet goed doorstroomt en welke emoties daarmee verbonden zijn. Met behulp van Systemic Sound Healing zullen we vervolgens diepgaand op de ruggengraat werken. Daarbij zullen de deelnemers delen van elkaars ruggengraat representeren en klank geven aan wat er in diverse delen van elkaars wervelkolom leeft. We sluiten de dag af met een licht en luchtig spel om van de herwonnen vrijheid van de levensstroom langs je ruggengraat te genieten.

Tussen ca.13:00 en 14:00 zullen we samen genieten van een potluck lunch. Dit betekent dat iedereen een gerecht meeneemt om met alle anderen te delen. Zo creëren we samen een tafel van overvloed met diverse lekkere hapjes.

 

Begeleiding

Deze workshop is een co-creatie van Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. Joyce is o.a. werkzaam als Soul Voice® Practioner en Teacher. Arjan is o.a. werkzaam als begeleider van familie-opstellingen en Soul Voice® Practioner in opleiding. Onder de naam Joyfulness co-creëren wij samen diepgaande workshops en trainingen om het plezier in je persoonlijke leven, relaties en werk-organisaties te bevorderen.

 

Aantal deelnemers en investering

Aan deze intensieve workshop kunnen maximaal 5 mensen deelnemen.

Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 100 exclusief 21% BTW (€ 121,00 inclusief BTW) en jouw unieke bijdrage aan de potluck lunch. Voor koffie, thee en iets lekkers erbij wordt door ons gezorgd.

 

Datum en plaats

Zaterdag 24 februari 2018 op Hof van Moeder Aarde te Neede.

 

Feedback van eerdere deelnemers

“Ik heb de dag ervaren als een grote energetische schoonmaak van mijn ruggengraat en het doorstromen van de kundalini-energie. Krachtig en verrassend. Vanuit een veilige bedding mocht er veel geopend worden.
Ben me na de dag nog dieper bewust geworden van waaruit ik de kundalini-energie onbewust tegen hield.
Voel nu veel meer vrijheid in doorstromen. Dankbaar!” – Anna.

“Deze intense workshop maakt onzichtbare blokkades op bijzondere wijze zichtbaar.
Het was een magische ervaring onder werkelijk bezielde leiding van Arjan en Joyce” – Angela.

 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden stuur je een e-mail naar Arjan Verschuur.