Mijn producten en diensten

In de rol van coach bied ik (groepen) mensen inzichten, technieken en hulpmiddelen om zich goed te voelen, gezond te blijven en gelukkig te zijn, òòk als het spannend wordt of tegen zit.

Gratis eBook Voel je goed

In dit mini eBook lees je alles wat je moet weten over de paradoxale steutel om gezond te blijven en gelukkig te zijn: jezelf goed voelen in slechte omstandigheden. Met de nadruk op voelen. Lees meer.

Energetische Meditatie

Mind.

Energetische Meditatie is de krachtigste techniek die ik ken om gezond te blijven, je helderheid van geest te bewaren en duurzaam gelukkig te zijn. Het is een mengeling van de klassieke zitmeditatie (uit de Boeddhistische traditie), die zich richt op bewustzijn samen met dynamische meditatievormen (uit de Taoïstische traditie) die gebaseerd zijn op energie. Lees meer.

Bach Bloesem Remedies

Negatieve gemoedstoestanden/gedachtenpatronen.

Het systeem van Bach Bloesem Remedies is een milde natuurgeneeswijze, waarmee je niet de fysieke symptomen van een ziekte behandelt, maar de geestelijke gesteldheid van de betreffende persoon. In de rol van coach gebruik ik het systeem van Bach Bloesem Remedies om cliënten te ondersteunen bij het omgaan met veranderingen in hun leven en/of werk. Lees meer.

Individuele Soul Voice(r) Sessies

Persoonlijk trauma

Workshop Familie- en systeemopstellingen

Overgenomen trauma.