Huiskamerconcerten

Waarom zou je naar het theater gaan als het theater bij jou thuis kan komen!

Geniet met familie, vrienden en collega’s van een intiem optreden bij jou thuis

Waarom zou je mij in huis halen? Het bijzondere aan een huiskamerconcert is dat het familie, vrienden en cultuur dichter bij elkaar brengt. Je verdiept de relatie met elkaar door een bijzondere ervaring met elkaar te delen. Een huiskamerconcert is een unieke gelegenheid om de liedjes die jou raken en/of blij maken met familie en vrienden te delen. Het bijzondere aan mijn Nederlandstalige liedjes is dat ze het hart raken en de geest vermaken. Het zijn persoonlijke liedjes – soms grappig, soms serieus – over herkenbare menselijk gevoelens en verlangens. Ze brengen mensen dichter bij zichzelf en nodigen uit om – tijdens of na afloop van de voorstelling – met elkaar in gesprek te gaan over wie we zijn en over hoe onze binnen- en buitenwereld zich ontwikkeld.

“Je trof me recht in mijn hart met je liedjes. Onontkoombaar krachtig, soms priemend en ontwapenend. Ik vond het geweldig! Hoe jij weet te verwoorden wat ik doormaak (en velen met mij) vind ik adembenemend. Dank dat je je droom leeft!” – Mireille Mettes

Herken je één van de volgende situaties?

Mijn liedjes raken je en/of maken je blij en die ervaring wil je graag met familie en vrienden delen. Daar kan een directe aanleiding voor zijn, zoals een verjaardag of jubileum, maar dat hoeft natuurlijk niet. Iedere dag is het waard om samen te genieten!

Je organiseert een feestelijke ontmoeting, bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of verwendag voor vrijwilligers. Je wilt de genodigden graag verrassen. Niet alleen met lekker eten en lekker drinken op een sfeervolle locatie, maar ook met mooie muziek en teksten die het hart raken en de geest vermaken.

Je begeleidt mensen – vanuit je eigen praktijk, een trainingsbureau of opleidingscentrum – bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Om de relatie met je cliënten te verdiepen wil je ze graag met iets bijzonders verrassen. Maar dan wel iets dat aansluit bij je missie. Een huiskamerconcert met mijn Nederlandstalige luisterliedjes is dan een schot in de roos!

“Ontroerend, hartverwarmend en verstillend. Een verrassende voorstelling. Bedankt!!” – Gwen.

“Een prachtige, tedere voorstelling. Autobiografisch, maar o zo universeel!!!” – Maaike.

Een optreden van ’one-man-band’ Arjan Verschuur past in iedere huiskamer.

Wat krijg je als je mij in huis haalt? Een intiem optreden met prachtige Nederlandstalige luisterliedjes, die het hart raken en de geest vermaken. Ter plekke maak ik een keuze uit mijn eigen repertoire. Daarbij volg ik de inspiratie van het moment. Elk huiskamerconcert is dus een unieke gebeurtenis, afgestemd op de energie van de groep mensen die aanwezig is. Na afloop is er tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ook met mij als artiest. In onderling overleg bepalen we waar en wanneer ik kom spelen, hoe lang mijn optreden duurt (45 à 60 minuten), of het wenselijk of noodzakelijk is om een geluidsinstallatie mee te nemen en of er verzoeknummers zijn.

Wat ik van jou verwacht? Ik verwacht dat jij het huiskamerconcert organiseert als ware het jouw feestje. Concreet betekent dit dat je familie en vrienden uitnodigt, eventueel lokaal PR verzorgt, je huiskamer ter beschikking stelt en zorgt voor voldoende zitplaatsen en een drankje en een hapje. Desgewenst kan ik vooraf tekst en beeld aanleveren voor een wervende e-mail, persbericht en facebook-evenement.

Deel de liedjes die jou raken en blij maken met je familie en vrienden!

De voordelen van een huiskamerconcert:

    • een intiem optreden  van een huiskamerconcertmet prachtige Nederlandse luisterliedjes in jouw eigen huiskamer
    • je deelt met familie en vrienden een bijzondere ervaring, waardoor de onderlinge relaties verdiept worden
    • in onderling overleg bepalen we op welke wijze mijn optreden gewaardeerd wordt: door een vooraf afgesproken deel van de opbrengst (meestal 70% voor mij, 30% voor jou), door een vast bedrag per persoon (bijvoorbeeld € 7,50) of door één vat bedrag voor het hele optreden (in onderling overleg).

Haal het theater in huis!

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheid van een concert in jouw huiskamer te bespreken. Bel me op mijn mobiele nummer 06-22712901 of stuur een e-mail naar info@arjanverschuur.nl.