PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Bij de begeleiding van individuele mannen en vrouwen maak ik ondermeer gebruik van Familieopstellingende Soul Voice®-methodeBach Bloesem RemediesEnergetische Meditatie, de leer van de Vijf Bewegingen uit de Oosterse Filosofie en de nodige levenservaring.

Speciaal voor (jonge) mannen organiseer ik samen met anderen Man Worden en het Wildeman Festival.

 

Familieopstellingen

Steeds terugkerende negatieve gemoedstoestanden, psychische problemen, lichamelijke klachten of problemen op het gebied van werk en inkomen, relaties en seksualiteit kunnen veroorzaakt worden door een onbewuste verstrikking met het lot van een lid van de familie van herkomst. Zo’n onbewuste verstrikking kan ontstaan wanneer een belangrijke gebeurtenis of lid uit het familiesysteem van vader of moeder verzwegen, vergeten of buitengesloten is. Het gaat dan altijd om gebeurtenissen die traumatisch of taboe waren. In een familieopstelling wordt zo’n onbewuste verstrikking door middel van een opstelling met representanten zichtbaar gemaakt. Het onder ogen zien en aanvaarden van dat wat vergeten, verzwegen of buitengesloten is blijkt keer op keer een diep helende werking te hebben. Lees meer.

 

Soul Voice®

Soul Voice is een krachtige, effectieve, diepgaande en geaarde methode om oude in ons lichaam opgeslagen emoties en de daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Lees meer.

 

Bach Bloesem Remedies

Het systeem van 38 Bach Bloesem Remedies is een milde natuurgeneeswijze, waarmee je niet de fysieke symptomen van een ziekte behandelt, maar de geestelijke gesteldheid van de betreffende persoon. De remedies verzachten onze weerstand tegen emoties, waardoor we ze makkelijker kunnen doorvoelen en loslaten. Lees meer.

 

Man Worden

Een weekend voor jongens van 12 – 14 jaar en hun ouders om de overgang van kindertijd naar pubertijd te markeren, te bekrachtigen en te vieren. Lees meer.

 

Wildeman Festival

Een festival voor en door mannen, die gewoon zichzelf willen zijn. Drie dagen tijd voor jezelf, om op te laden, opnieuw richting te bepalen, als man te groeien en van het gezelschap van andere mannen te genieten. Lees meer.