COACHING VOOR MANNEN

Aan deze pagina wordt gewerkt.

Mannen hebben mannen nodig. Als kind hebben we een vader nodig. Niet alleen om tot leven gewekt te worden, maar ook om de energetische navelstreng met onze moeder te doorbreken. Als jong volwassene hebben we mannelijke rolmodellen nodig om een positieve mannelijke identiteit ontwikkelen. En als volwassen man hebben we andere mannen nodig om antwoorden te vinden op levensvragen waar we als man mee worstelen. Vragen waar je het met een andere man over kan hebben, zonder dat je bang hoeft te zijn om je geliefde(n) te kwetsen of veroordeeld te worden om dat wat je als man denkt, voelt of wilt.

Heb je vragen op het gebied van

  • je mannelijke identiteit en wat het voor jou betekent om man te zijn
  • intieme relaties en seksualiteit
  • overspannenheid of burn-out
  • vaderschap of de relatie met je ouders
  • omgaan met rouw en verlies
  • het omgaan emoties als angst, boosheid of verdriet

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wie ben ik om jou als man te coachen?

Ik heb de nodige levenservaring.

Ik heb veel ervaring als trainer, coach en therapeut. Ik heb al bijna 20 jaar ervaring met mannenwerk en coaching van mannen. Aansluitend op de healingopleiding ben ik de 5Ritmes van Gabrielle Roth gaan dansen, heb ik mij verdiept in de Chinese leer van de 5 bewegingen en diverse sjamanistische cursussen gevolgd. Vanaf 2014 ben ik – naast mijn werk als procesbegeleider en projectmanager – actief werk gaan maken van mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde opleidingen tot master en trainer Energetische Meditatie, begeleider van interculturele familie-opstellingen en systemisch werk en Soul Voice®-practitioner. In 2016 initieerde ik het Wildeman Festival.

Wat kun je van mij als coach voor mannen verwachten?

Neem nu contact met me op voor het maken van een oriënterend gesprek.