LUISTERLIEDJES

Laat je hart raken en je geest vermaken door Nederlandstalige luisterliedjes met diepgang

“Een mooie warme stem, schitterende gitaarspel en prachtige teksten. Puur, zuiver en héél gevoelig. We zullen nog veel van hem horen!” – Jury Utrechts Kleinkunst Festival 2011.

Ik schrijf, zing en speel Nederlandstalige luisterliedjes. Liedjes met diepgang, die het hart raken en de geest vermaken. Persoonlijke liedjes – soms grappig, soms serieus – over herkenbare menselijke gevoelens en verlangens. Daarbij begeleid ik mijzelf op akoestisch gitaar. Klik hier om liedteksten te lezen en liedjes te beluisteren.

CD Leef je droom

Op 7 oktober 2011 verscheen mijn eerste solo CD-album met 13 Nederlandstalige luisterliedjes. De liedteksten zijn geïnspireerd op de Bach Bloesem Remedies. In ieder liedje bezing ik één negatieve gemoedstoestand, zoals dromerigheid, angst, haat of heimwee naar de goede oude tijd. Lees meer.

Van Lotje

Van januari 2002 tot december 2007 leefde ik mijn passie voor muziek uit met muziektheatergroep Van Lotje. Samen met Bert van den Brink, Frank de Bont, Geert-Jan van der Burgt en Harm Koopmans maakte ik twee cd’s: “Van Lotje brandt los!” en “Van Lotje breekt door!”. Lees meer.