Drie Dagen in het Donker

Midwinter retraite van maandag 19 t/m vrijdag 23 december 2022

Tijdens de drie donkerste dagen van het jaar nodigen we je uit om onder onze begeleiding letterlijk het donker in te gaan. Diep te ontspannen. Je aandacht naar binnen te keren. Leeg te worden. En af te wachten wat er – in het prilste begin van het nieuwe zonnejaar – vanuit je onderbewuste of bovenbewuste in het licht van je bewustzijn wil komen.

Wat deelname aan deze diepgaande innerlijke reis je kan opleveren?

  • Een intense beleving van je reuk-, smaak-, tast- en gehoor-zin
  • Verdieping van het contact met je zelf, je innerlijk vuur en de bron van het leven
  • Hernieuwde energie en levenskracht
  • Inzicht in de nieuwe impuls die het komende zonnejaar door jou de wereld in gebracht wil worden
  • Meer balans tussen yin en yang in je leven

Wat we tijdens deze midwinter retraite gaan doen?

Tijdens deze Drie Dagen in het Donker werken we in een sacred space, waarin je veilig kunt terug vallen op je geur, smaak, tast en gehoor. Na de openingsavond zullen we je vragen om een blinddoek om te doen, die vervolgens drie dagen en vier nachten niet meer af gaat. We zullen je op je innerlijke reis begeleiden door middel van heerlijke geuren, lekkere hapjes en sapjes, diverse geleide meditaties en visualisaties, zachte aanraking, sound healing, ademwerk, sounden, trance dans, opstellingen, de vijf bewegingen, zang, daverende stiltes (!), deelcirkels en wat er verder nog nodig is dat wij uit onze goedgevulde rugzak kunnen toveren.

Daarnaast zorgen we natuurlijk voor zinnenstrelend biologisch eten ;-).

Begeleiding

Deze midwinter retraite wordt door mijn partner Joyce Hellendoorn en mijzelf begeleid. Voor deze workshop putten we uit onze jarenlange ervaring met het begeleiden van transformatieprocessen, energiewerk, energetische meditatie, diverse vormen van dans, Soul Voice, opstellingen en de helende kracht van etherische oliën.

Praktische details

Deze midwinter-retraite vindt plaats in groepsaccommodatie Jade en workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde in Neede in de Achterhoek.

Op maandag 19 december ben je vanaf 16:00 uur welkom om aan te komen. Vanaf 18:00 uur genieten we van een gezamenlijke warme maaltijd. Om 19:30 uur ’s avonds beginnen we met het inhoudelijke programma.

We ronden het inhoudelijke programma op vrijdag 23 december uiterlijk om 12:00 uur af. Aansluitend genieten we nog van een gezamenlijke lunch. Daarna is het tijd om weer te vertrekken.

Voor deelname aan deze midwinter-retraite vragen we € 555. Daarvan is € 333 voor de workshop en € 222 voor verblijf en biologische verwen-maaltijden.

Deze workshop gaat door met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers.

Klik hier om je aan te melden of meer informatie te vragen.