SOUL VOICE®

Ervaar de transformerende kracht van je stem in een individuele Soul Voice®-sessie

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat sounden voor mij de manier is om mijn gedachten tot rust te brengen en zowel primaire als oude onderdrukte emoties los te laten en de daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Met sounden bedoel ik met mijn stem klank geven aan dat wat er in mij leeft. Dat klinkt niet altijd mooi, maar geeft wel altijd veel nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven en op basis van haar jarenlange ervaring met adem-, stem- en lichaamswerk en drama-therapie de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve, diepgaande en gegronde methode voor klanktherapie, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Op dit moment volg ik bij Karina Schelde het Soul Voice® Practioners Certicification Programma. Deze bestaat uit drie intensieve modules van achtereenvolgens een week, 10 dagen en 14 dagen (verspreid over het eerste jaar), 40 sessies met collega’s (20 als begeleider en 20 als client), 25 gedocumenteerde sessies met clienten, persoonlijke feedback en verdiepende huiswerkopdrachten naar aanleiding van de gedocumenteerde sessies en een supervisie week ter afsluiting (aan het einde van het tweede jaar). Als Soul Voice® Practioner in opleiding leer ik om niet alleen mijzelf, maar ook anderen te begeleiden in een transformerende innerlijke reis, waarbij we de stem als medicijn gebruiken. Op dit moment ben ik op tweederde van deze opleiding.

Iedere sessie begint met een coachingsgesprek. Daarna begeleid ik je bij het zelf klank geven aan wat er in je leeft en gehoord wil worden en/of sound ik voor jou. Na afloop krijg je een of enkele oefeningen mee om dat wat je in de sessie ervaren hebt verder te integreren. In de praktijk blijkt het prettig om een serie van 3 a 5 sessies te doen, waarbij we de eerste sessie gebruiken om op elkaar af te stemmen en de volgende sessies steeds meer de diepte in gaan.

Van een van mijn Soul Voice®-klanten kreeg ik onderstaande feedback, die ik graag met je deel, omdat het een goed beeld geeft van wat je van een serie sessies kan verwachten.

“Ik ben bezig een eigen praktijk voor coaching op te starten en kwam daar een aantal innerlijke belemmeringen bij tegen. In situaties waar het spannend wordt is mijn stem een kwetsbaar instrument. Ik wilde heel graag steviger voor mezelf gaan staan en was benieuwd naar de mogelijkheden die Soul Voice daarin kon bieden. 

Ik moest wel even wennen aan de methode van ‘sounden’ en een innerlijke weerstand in mezelf overwinnen. Maar Arjan biedt met zijn coachende vragen en respectvolle houding de juiste bedding en het vertrouwen om te durven loslaten en te laten gebeuren wat door het lichaam gedaan wil worden. Hij houdt de lijn vast  en werkt met zijn vragen en wijze van begeleiding door tot op de essentie waardoor diepgaande transformatie tot stand komt.

Ik ben echt positief verrast! Had al veel ervaring met lichaamswerk, maar durf nu nog meer te vertrouwen op de innerlijke leiding  en wijsheid vanuit mijn lichaam en daar naar te luisteren in plaats van naar mijn wilskracht. Transformatie via de stem heeft een heel eigen weg en diepgaand effect, die voorbij het denken gaat.

Ik kan de Soul Voice sessies door Arjan echt van harte aanbevelen, want mij heeft het veel gebracht!” – Lea Adriaans.

Data: in overleg.

Plaats: Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1 te Neede.

Kosten: € 90 (inclusief BTW) voor een sessie van 1,5 uur.

Wil jij de transformerende kracht van je stem in een individuele Soul Voice®-sessie ervaren? Klik hier om een afspraak met me te maken.