Soul Voice® 2-daagse

In deze intensieve 2-daagse workshop maak je diepgaand kennis met de Soul Voice®-methode.

Met een serie relatief eenvoudige oefeningen ontdek en bevrijd je stap voor stap het plezier en de helende kracht van je authentieke stem. Je vergroot je luistervaardigheden en wordt vrijer in het gebruik van je spreek- en zangstem. Bovendien leer je boventonen zingen en hoe je jezelf een eenvoudige sound healing kunt geven.

Achtergrond

De afgelopen jaren hebben we ontdekt dat sounden niet alleen ontzettend leuk is, maar ook de meest effectieve manier om je gedachten tot rust te brengen, (oude) emoties los te laten en daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Overtuigingen die niet alleen je waarneming van de werkelijkheid kleuren, maar ook werken als een magneet waarmee je ervaringen aantrekt die je (onbewuste) overtuigingen bevestigen.

Met sounden bedoelen we: met je stem klank geven aan dat wat er in je leeft. Dat kunnen harmonieuze, maar ook dissonante klanken zijn. Het klinkt dus niet altijd even mooi, maar geeft wel altijd nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven. Op basis van haar jarenlange ervaring met ademwerk, stemwerk, lichaamswerk, energiewerk en dramatherapie heeft zij de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve, geaarde en diepgaande methode voor stemtherapie, sound healing, persoonlijke en spirituele groei. Een prettige bij-effect van deze methode is dat je gaandeweg veel vrijer wordt in je zelfexpressie en het gebruik van je stem. Beetje bij beetje ontdek je niet alleen de helende, maar ook de creatieve kracht van je authentieke stem.

Programma

Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?

  • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect wat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt 
  • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en onze oerkracht.
  • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice noemen.
  • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
  • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
  • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je renonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!

Plaats, datum en werktijden

Actuele data en plaatsen vindt je in de agenda.

De werkttijden zijn zaterdag van 9.00 tot ±17.30 uur en zondag van 9.30 tot ±17.30 uur.

Begeleiding

De 2-daagse Soul Voice® introductie workshop wordt gegeven door Joyce Hellendoorn. Zij is gecertificeerd Soul Voice® Practitioner en accredited Soul Voice® Teacher. Als gecertificeerd Soul Voice® Practitioner neem ik zelf de rol van assistent op me tijdens deze workshop.

Investering

Deelname aan deze workshop vraagt een investering van 2 dagen en € 245. Dit is exclusief lunches.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of om je aan te melden stuur je een e-mail naar Joyce Hellendoorn.