Soul Voice® 2-daagse

In deze workshop maak je diepgaand kennis met de Soul Voice®-methode. Met een serie relatief eenvoudige oefeningen ontdek en bevrijd je stap voor stap het plezier en de helende kracht van je authentieke stem. Je vergroot je luistervaardigheden en wordt vrijer in het gebruik van je spreek- en zangstem. Bovendien leer je boventonen zingen en hoe je jezelf een eenvoudige sound healing kunt geven.

Achtergrond

De afgelopen jaren hebben we ontdekt dat sounden niet alleen ontzettend leuk is, maar ook de meest effectieve manier om je gedachten tot rust te brengen, (oude) emoties los te laten en daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Overtuigingen die niet alleen je waarneming van de werkelijkheid kleuren, maar ook werken als een magneet waarmee je ervaringen aantrekt die je (onbewuste) overtuigingen bevestigen.

Met sounden bedoelen we: met je stem klank geven aan dat wat er in je leeft. Dat kunnen harmonieuze, maar ook dissonante klanken zijn. Het klinkt dus niet altijd even mooi, maar geeft wel altijd nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven. Op basis van haar jarenlange ervaring met ademwerk, stemwerk, lichaamswerk, energiewerk en dramatherapie heeft zij de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve, geaarde en diepgaande methode voor stemtherapie, sound healing, persoonlijke en spirituele groei. Een prettige bij-effect van deze methode is dat je gaandeweg veel vrijer wordt in je zelfexpressie en het gebruik van je stem. Beetje bij beetje ontdek je niet alleen de helende, maar ook de creatieve kracht van je authentieke stem.

.

Programma

Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?

 • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect wat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt 
 • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en onze oerkracht.
 • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice noemen.
 • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
 • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
 • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je renonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!

Plaats, datum en werktijden

De eerstvolgende Soul Voice® 2-daagse vindt plaats op 23 en 24 februari a.s. bij De Vleugelhoorn in Velm (Sint-Truiden) in Belgie. Deze prachtige locatie met een vleugje Maori-Hartsenergie voelt helemaal passend bij de in Nieuw-Zeeland gewortelde Soul Voice® methode.

De werkttijden zijn zaterdag van 9.00 tot ±17.30 uur en zondag van 9.30 tot ±17.30 uur.

Begeleiding

Deze 2-daagse Soul Voice® introductie workshop wordt gegeven door Joyce Hellendoorn. Zij is gecertificeerd Soul Voice® Practitioner en accredited Soul Voice® Teacher. Tijdens deze workshop zal Arjan Verschuur haar assisteren. Hij is Soul Voice® Practitioner in opleiding.

Investering

Deelname aan deze workshop vraagt een investering van 2 dagen en € 269. Dit is inclusief lunch op zaterdag en zondag, maar exclusief eventueel verblijf van vrijdag op zaterdag en/of zaterdag op zondag bij De Vleugelhoorn.

Verblijfsmogelijkheden

Deelnemers kunnen desgewenst overnachten in een van de groepskamers, avondeten en ontbijten in De Vleugelhoorn. Het is ook mogelijk om al op vrijdag, voor of na het avondeten, toe te komen. Afhankelijk van het moment van aankomst bedragen de kosten voor het verblijf:

 • € 55, bij aankomst op zaterdag;
 • € 84, bij aankomst op vrijdag na het avondeten;
 • € 96 bij aankomst op vrijdag voor het avondeten.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of om je aan te melden neem je contact op met:

 • Arjan Verschuur, per e-mail naar info@arjanverschuur.nl of telefonisch door +31 – (0)6 22 71 29 01 te bellen.
 • Joyce Hellendoorn, per e-mail naar info@voicemedicine.nl of telefonisch door +31 – (0)6 555 97 368 te bellen.

Je verblijf in De Vleugelhoorn boek je rechtstreeks via info@vleugelhoorn.be of door te bellen naar +32 – 11 18 24 86.