VOOR WIE

Mannen, vrouwen en organisaties in verandering

“Be the change you want to see” – Ghandi.

Als zelfstandig professional werk ik voor mensen en organisaties in verandering.

Mannen en vrouwen, die zich willen ontwikkelen. In eigen tempo en volgorde.

Mannen en vrouwen, die gewoon zichzelf willen zijn. Natuurlijk. Authentiek. Vrij van beperkende overtuigingen over wat je als man, vrouw of mens (wel of juist niet) zou moeten hebben, doen of zijn.

Mannen en vrouwen, die van binnenuit een positieve verandering willen bewerkstelligen en/of een positieve draai willen geven aan een ongewenste verandering die van buiten af op hen afkomt. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, relaties, werk en inkomen en/of in de samenleving als geheel.

Mannen en vrouwen, die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen ervaring. Die het lef hebben om de gevoelens van angst, woede en /of verdriet die grote veranderingen in het heden en traumatisch ervaringen uit het verleden met zich mee kunnen brengen te doorvoelen en los te laten. Zodat hun levenslust en levenskracht vrij kan (blijven) stromen.

Mensen in organisaties, die hun talenten, kwaliteiten en vaardigheden willen gebruiken om – zelfstandig of samen met anderen – producten en/of diensten te co-creëren, die een positieve bijdrage leveren aan het grote geheel: meer bewustzijn, een duurzamere levensstijl en/of een inclusievere samenleving.

Klik hier om meer te lezen over mijn visie.