Optredens op maat

Laat je deelnemers raken en vermaken met een optreden op maat

“Hallo, mijn naam is Arjan Verschuur, en ik help je graag om er een zakelijke bijeenkomst van te maken, waar de deelnemers nog lang met elkaar over napraten”.

Geef mij minimaal 3 minuten en maximaal 1 uur om de deelnemers aan je bijeenkomst te vermaken en de juiste snaar bij hen te raken

Wie ben ik om jou te kunnen helpen? Het zingen werd mij met de paplepel ingegoten. Zowel bij moeder thuis op schoot, als op school, in de kerkbanken en rond het kampvuur bij Scouting. Op mijn 12e verjaardag kreeg ik mijn eerste gitaar en op mijn 18e begon ik met het schrijven van Nederlandstalige luisterliedjes. Ik trad regelmatig op als kampvuurleider. Onder andere bij de landelijke scoutingwedstrijden en de Worldjamboree in Dronten. Naast mijn studie (sociologie) en werk (als trainer, coach, procesbegeleider en projectmanager) maakte ik met Theater Ambulance cabaret op bestelling. Bij a capella band Dames & Heren leerde ik meerstemmig zingen en vocale arrangementen schrijven en tussen januari 2002 en december 2007 leefde ik mijn passie uit met muziektheatergroep Van Lotje. Met Van Lotje maakte ik twee CD’s (“Van Lotje brandt los!” en “Van Lotje breekt door!”). In januari 2011 besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. In mei 2011 won ik de juryprijs op het Utrechts Kleinkunst Festival, in het theaterseizoen 2011 – 2012 was ik vaste bespeler van De Cabaretpoel, onder de titel Leef je droom! verscheen in oktober 2011 mijn eerste solo cd-album en vanaf februari 2012 treed ik regelmatig op met Barden van Bronckhorst. Kortom: ik schrijf, zing en speel prachtige Nederlandstalige luisterliedjes, begeleid mijzelf daarbij op akoestisch gitaar en heb veel ervaring in het bespelen van kleine en grote groepen.

“Arjan Verschuur is gezegend met een lekkere melancholieke stem en blijkt in staat refreinen te verzinnen die met de beste wil van de wereld niet uit het geheugen zijn te slaan” – De Gelderlander.

“Nederlandstalige luistermuziek van niveau” – De Veluwepost.

“Geweldige teksten. Goede presentatie. Prima contact met het publiek”- Jury Het Beste van Wageningen.

Herken je één van de volgende situaties?

Je organiseert een zakelijke bijeenkomst, bijvoorbeeld een studiedag, werkconferentie, symposium of congres. Zowel de inhoud als de organisatie van de bijeenkomst heb je goed geregeld, maar je zoekt nog een kleinkunstenaar om het programma op te leuken. Als het even kan met Nederlandstalige luisterliedjes die aansluiten bij de missie van de organisatie en/of het thema van de dag.

Je organiseert een dag voor de vrijwilligers van jullie organisatie. De dag heeft een dubbel doel: de vrijwilligers toerusten en verwennen. Je wilt de deelnemers graag verrassen. Niet alleen met een leerzaam programma en lekker eten en lekker drinken op een sfeervolle locatie, maar ook met mooie muziek en teksten die het hart raken en de geest vermaken.

“Ontzettend bedankt voor je intens mooie liedjes en optreden vanmiddag op de Bach dag! Veel van je liedjes kwamen als een hamerslag bij me binnen…boemmmmm…met recht er recht door heen…no short cuts…heel bijzonder.” – Daniel Nelck.

“Vaak wordt muziek in een congres alleen als versiering opgenomen. Zonde! De manier waarop Arjan werkt maakt de wisselwerking tussen inhoudelijke kennis en artistieke verbeelding goed mogelijk. Zijn muziek leent zich uitstekend voor de bekrachtiging van de inhoud. Tijdens onze inspiratiedag lotgenotencontact heeft Arjan met zijn liedjes voor 115 deelnemers de emotionele en intentionele rode draad van het plenaire programma bezongen. De emotie of de intentie uit het verhaal van een spreker stond centraal in het liedje voorafgaand of volgend op het inhoudelijke verhaal. Omdat zijn liedjes niet alleen aangenaam zijn om te horen maar ook de juiste snaar raken, had dit samenspel tussen muziek en lezing een sterk effect. Vooraf hebben we in onderling overleg bepaald welke nummers op welke plek het beste zouden passen. Onze samenwerking daarbij vond ik heel plezierig” – Marlijn Caspers (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties, NFK)

Samen zorgen we er voor dat mijn liedjes bij de inhoud van de bijeenkomst passen

Vooraf bespreken we het doel van de bijeenkomst en de rol van mijn optreden daarin. In onderling overleg bepalen we hoe lang mijn optreden mag duren, of ik één keer speel of vaker (verspreid over het programma) en het soort liedjes dat ik zing. Samen bespreken we ook eventuele verzoeknummers, of het wel/niet de bedoeling is om de gasten/deelnemers zelf aan het zingen te krijgen en of het wenselijk of noodzakelijk is om een geluidsinstallatie mee te nemen.

Wat krijg je als je mij inhuurt voor en optreden op maat:
– één of meer kortere of langere optredens (variërend van 3 minuten tot 1 uur),
– van een getalenteerde liedjesschrijver en -zanger,
– die (overwegend) zelfgeschreven Nederlandstalige luisterliedjes zingt,
– liedjes met inhoud – soms grappig, soms serieus – over herkenbare menselijke gevoelens en verlangens,
– en zichzelf daarbij begeleidt op akoestische gitaar
– en die bovendien – indien gewenst – de gasten/deelnemers zelf ook aan het zingen weet te krijgen.

Zodat de geest van uw deelnemers vermaakt wordt en het hart geraakt.

De voordelen van een optreden op maat:

  • een optreden van ’one-man-band’ Arjan Verschuur past in elke conferentiezaal
  • u bepaalt zelf de lengte van het optreden
  • in onderling overleg bepalen we welke liedjes ik zing en speel
  • geen extra kosten voor de huur van een geluidsinstallatie en -technicus (ik beschik zelf over een goede geluidsinstallatie voor groepen tot 100 à 150 mensen).

Ontdek nu zelf wat ik voor uw zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest kan betekenen.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte op maat. Bel me op mijn mobiele nummer 06-22712901 of stuur een e-mail naar info@arjanverschuur.nl.